۲۵ تیر ۱۴۰۳، ۸:۰۳

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری:

«اجتَنِبُوا الطّاغوتَ» درس بزرگ شهدای کربلا برای بشر است

«اجتَنِبُوا الطّاغوتَ» درس بزرگ شهدای کربلا برای بشر است

شهرکرد-مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: انسان‌های بزرگی که همراه با اباعبدالله (ع) وارد سرزمین کربلا شدند و تا انتها کنار ولی خدا ماندند اجتَنِبُوا الطّاغوتَ را فرا گرفته بودند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی طاهری امروز در جمع عزاداران حسینی در شهرستان شهرکرد، اظهار کرد: تمام آنچه که همت و اراده اهل بیت (ع) بود و برای آن جان‌فشانی کردند تحقق اراده خداوند متعال و آیات قرآن کریم بود.

وی افزود: ما به واسطه داشتن ارادت به اهل بیت (ع) نسبت قابل قبولی با معارف این بزرگواران داریم اما شاید گاهی نسبت به معارفی که از سوی انبیای الهی به ما واصل شده توجه لازم را نداشته‌ایم در حالی که بیش از یک سوم از قرآن کریم در خصوص معارف انبیا است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به آیه مبارکه «وَلَقَد بَعَثنا فی کُلِّ أُمَّةٍ رَسولًا أَنِ اعبُدُوا اللَّهَ وَاجتَنِبُوا الطّاغوتَ»، ادامه داد: این آیه شریفه درواقع خط اصلی حرکت تمامی انبیا و اهل بیت (ع) است، حضرت ابی‌عبدالله (ع) نیز در حرکت خود تلاش داشت دو جمله «أَنِ اعبُدُوا اللَّهَ» و «وَاجتَنِبُوا الطّاغوتَ» را به انسان‌ها گوشزد کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین طاهری عنوان کرد: درواقع تمامی انبیا و اهل بیت (ع) در حیات خود تلاش کردند تا انسان‌ها عاشق خداوند متعال و متنفر از طاغوت شوند بنابراین اسلامی که در آن تنفر از باطل و اجتناب از طاغوت وجود نداشته باشد اسلام حقیقی نیست.

وی با اشاره به اهمیت محبت به خانواده در اسلام، اضافه کرد: از امام کاظم (ع) روایت شده «اگر فردی قصد دارد بداند آیا نسبت زیبایی با خداوند متعال دارد یا نه باید بررسی کند که آیا با خانواده و همسر خود رابطه خوبی دارد یا خیر» بنابراین هر زمان ایمان انسان مؤمن زیاد شود محبت او به خانواده افزایش پیدا کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: بنابراین نمی‌شود انسان عاشق خدا باشد اما عاشق همسر، پدر، مادر، خواهر و برادر خود نباشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین طاهری یادآور شد: مرحوم مجلسی در کتاب بهار الانوار می‌فرماید «وقتی والدین فرزند خود را می‌بوسند خدا به آن‌ها حسنه عطا می‌کند» چراکه فرزندان، بندگان خداوند هستند که نزد پدر و مادر به امانت سپرده شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در مکتب اهل بیت (ع) یک سبک و مدل زندگی طراحی شده است، بیان کرد: رابطه ایمانی انسان‌ها زمانی تنظیم می‌شود که نسبت آن‌ها با یکدیگر یک نسبت ولاء عرضی باشد یعنی به یکدیگر محبت داشته باشند تا ولاء طولی آن‌ها یعنی نسبت با اهل بیت (ع) و خداوند متعال نیز قوی باشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری افزود: حضرت امیرالمومنین (ع) در پاسخ به پیامبر اکرم (ص) که از ایشان پرسید «یا علی همسرت را چگونه یافتی؟» فرمود «فاطمه (س) بهترین کسی است که می‌توان با او در مسیر خدا حرکت کرد».

حجت‌الاسلام والمسلمین طاهری ادامه داد: همانگونه که بیان شد محور اساسی تمامی انبیا الهی و اهل بیت (ع) این بوده که رابطه انسان‌ها با یکدیگر بخاطر خداوند متعال رابطه قوی و خوبی باشد و به این موضوع عبودیت و عبادت خدا گفته می‌شود.

وی عنوان کرد: محور دوم حرکت انبیا و اهل بیت (ع) این است که نمی‌شود انسانی عاشق کسی شود و نسبت به دشمن او نیز محبت داشته باشد بنابراین اینکه قرآن کریم می‌فرماید «أَنِ اعبُدُوا اللَّهَ وَاجتَنِبُوا الطّاغوتَ» یعنی انسانی که عاشق خدا است نمی‌تواند نسبت به دشمنان خدا محبت داشته باشد و در دور همی و گروه‌های طاغوتی حضور پیدا کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: علت اینکه خداوند متعال در قرآن کریم به انسان‌ها سفارش می‌کند با دشمنان خدا ارتباط دوستانه نداشته باشند این است که این افراد تا جان در بدن دارند تلاش می‌کنند تا محبت خداوند را از دل‌ها خارج کنند و هرکس به آن‌ها محبت داشته باشند سرانجام محبت خدا، انبیا و اهل بیت (ع) را از دست خواهد داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین طاهری تصریح کرد: بسیاری از کسانی که نتوانستند با حضرت اباعبدالله (ع) همراهی کنند به این علت بود که دل‌های آن‌ها در جاهایی قرار داشت که با محبت اهل بیت (ع) تطابق نداشت و افرادی توانستند با ایشان همراه شوند که در زندگی آن‌ها هیچ محبتی جز محبت حضرت اباعبدالله (ع) وجود نداشت.

وی یادآور شد: یاران امام حسین (ع) اجتناب از طاغوت و انزجار از باطل را به گونه‌ای در زندگی خود طراحی کرده بودند که هیچ چیزی نمی‌توانست آن‌ها را از خیمه حضرت اباعبدالله (ع) خارج کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: انسان‌های بزرگی که همراه با اباعبدالله (ع) وارد سرزمین کربلا شدند و تا انتها کنار ولی خدا ماندند کسانی بودند که اجتَنِبُوا الطّاغوتَ را فرا گرفته بودند.

کد خبر 6167173

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha